Категорії

Арт-челендж «Схожа на Лесю»

У рамках відзначення 150-річчя від Дня народження Лесі Українки у Новоград-Волинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 художньо-естетичного профілю було оголошено арт-челендж “Схожа на Лесю” #СхожаНаЛесю.

Діти активно долучилися до арт-челенджу та отримали унікальну можливість продемонструвати свої багатогранні таланти.

Правила участі були такі: обрати фото Лесі Українки, підібрати максимально схожі деталі на фото і скомпонувати їх у вихідне зображення.

У результаті – море емоцій, прекрасний настрій і геніальні шедеври від наших дівчаток.

Хтось із них дійсно має зовнішню схожість із геніальною поетесою, у когось – погляд, який нагадує нам Лесю маленькою, у когось – аналогічна з маленькою Косачівною зачіска; ще хтось – уже за рисами характеру показує на те, що у майбутньому зросте сильною особистістю, як і наша видатна землячка.

«У серці маю те, що не вмирає», – провідна ідея нашого задуму, успішно втілена у дитячому виконанні.

Хочеться відзначити активність таких учнів як учениці 1-А класу Диняк Кіра, Володіна Дарина, Бахур Дар’я, Андрієвич Діана, Прилуцька Олена, 1-Б класу – Новицька Діана, 2-В класу – Благодир Анастасія.

Хто зна: можливо, саме ці дівчатка і стануть силою своєї особистості продовженням славетної землячки уже в недалекому майбутньому. А початок тому – епізод сьогодення, у якому діти так схожі на Лесю.