Категорії

Вереснева зустріч шкільної родини

Сьогодні, 6 вересня, святкова зустріч з нагоди Дня знань пройшла для учнів 1-их та 11-го класів.

к довго кожен з нас чекав цієї зустрічі, теплих вітань, щирих обійм, яскравих посмішок. Як сумували за учнями та вчителями класи нашої гімназії, у яких час зупинився 24 лютого 2022 року, поділивши наше життя на «до» та «після».

Якими нестерпно довгими були дні, проведені в тривогах, хвилюваннях, очікуваннях новин з передової, волонтерстві, наполегливій роботі на фронті дистанційного навчання, постійних молитвах за наших захисників…

Та ми вистояли! Попри всі випробування, які випали на долю нашого народу, життя продовжується і ми щиро віримо, що зовсім скоро будемо разом радіти перемозі незламної України над ворогом, адже наша гімназія виховує покоління ерудованих патріотів, сильної духом молоді, яка любить свою Батьківщину і готова заради неї на все.

Упродовж тижня в гімназії № 10 відбулися зустрічі 2-10 класів з класними керівниками, під час яких учні мали змогу поспілкуватися, поділитися спогадами про літо. Також здобувачі освіти оглянули стан захисної споруди освітньої установи, ознайомилися з умовами, які для них створені, отримали відповіді на питання, які їх хвилювали. 

Щасливого навчального року, дорогі учні! Терпіння та натхнення, наші найкращі вчителі! Успіхів, здоров’я та мирного неба усім нам!