Категорії

День безпечного Інтернету

Цифрове середовище, зокрема мережа Інтернет, сьогодні є не лише важливим джерелом інформації, але і способом комунікації, який нівелює перепони для спілкування. Через глобальний вплив COVID-19 діти проводять все більше часу в Інтернеті, тому питання безпечного використання мережі більш ніж актуальне.

08 лютого світова спільнота відзначала День безпечного Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного Інтернет простору для наймолодших користувачів. Наша школа не стала виключенням та долучилася до проведення даних заходів.

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Учням  1-2 класів було проведено онлайн урок який створений  за мотивами казки «Хаппі та її супер сила», авторки – Іри Бови.

https://stop-sexting.in.ua/urok-dlya-1-2-klasu/

 

По завершенню уроку учні мали змогу пройти онлайн-лабіринт та закріпити отримані знання. Учні які були найшвидші отримають дипломи.