Категорії

День Незалежності України

Цю річницю незалежності України ми зустрічаємо в умовах війни, але ми не здалися, не опустили рук.

Нас не злякати. Україна – єдина, неподільна, нескорена, вільна, незламна, мужня, духом вольова держава, де у лузі цвіте червона калина, де неймовірна природа, родючі та щедрі землі, і буде вона такою завжди, допоки в ній живуть українці, справжні патріоти, які ні на хвилину не вагаючись стали на її захист.

Повномасштабне вторгнення рф в Україну довело, що найдорожчою цінністю для кожного народу поряд із життям людини є і державна незалежність. За неї віддали життя тисячі наших відважних захисників і захисниць.

Гордістю для нас є батьки учнів, які є учасниками АТО/ООС. Висловлюємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Пишаємося вами, дякуємо вам за наш спокій, за збереження суверенітету і територіальної цілісності України.

Прийде день і ми думатимемо про війну в минулому часі, забудемо звуки сирен та вибухів, і про те, як ховалися у підвалах. Упевнені, ми все переживемо та витримаємо війну, тому що ми сильні.

Тож у ці святкові дні зичимо всім нам єдності, миру та злагоди, міцного здоров’я, життєвої наснаги та всіх гараздів у починаннях заради розвитку незалежної суверенної і соборної України! І нехай синьо-жовтий прапор і надалі вселяє в серце кожного українця любов і гордість за свою Батьківщину.

Слава Україні! Героям слава!

І до вашої уваги відеопривітання “Сміливі, мужні і відважні, за незалежність дякуємо вам!” з нагоди Дня Незалежності України від учнів Новоград-Волинська ЗОШ #10 художньо-естетичного профілю