Категорії

Заняття танцями – це модно, круто і сучасно!

Хореографія – один із видів мистецтва, який поряд з іншими видами діяльності сприяє всебічному розвитку дитини. Кожен вид мистецтва має свої особливі форми вираження, методи і матеріали.

Письменник пише повість, користуючись словом, композитор в своїй творчості користується звуками музики, художник-фарбами, скульптор – пластичними матеріалами, а хореограф – пластикою тіла, рухами, мімікою, жестами. Але всі види мистецтва об’єднує одна ціль – створення краси, яка рівнозначна душевній і фізичній досконалості.

В ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 художньо-естетичного профілю діти отримують можливість безпосередньо долучитися до мистецтва танцю, виявити художній хист та схильність до творчості, адже складно знайти дитину, яка не має потягу до музики та руху. Саме під час активної діяльності, зокрема музично-рухової та хореографічної розвиваються природні дані дітей. Не кожен наділений надлюдським талантом і не всі стануть артистами балету, натомість важливо не пропустити момент, коли це можна розкрити і розвинути у дітей.