Категорії

Олімпійський тиждень в Гімназії № 10

Проведення Олімпійського тижня в Гімназії № 10 Новоград-Волинської міської ради Житомирської області вже стало доброю традицією.

Цього року він відбувався з 12 по 16 вересняМета Олімпійського тижня – навчити школярів цінувати власне здоров’я, виховувати в них потребу в постійній руховій активності, у зміцненні здоров’я, залучити до активних занять фізичною культурою та спортом у школі.

Фізичною ранковою зарядкою розпочався Олімпійський тиждень для учнів початкової школи. Упродовж тижня відбулися Олімпійські уроки, де учні згадали цікаву історію виникнення Олімпійських ігор, познайомилися з історією Олімпійських ігор сучасності та олімпійськими чемпіонами нашої країни. Традиційно, учні 1-4 класів взяли участь у конкурсі малюнку на олімпійську тематику «Ми – майбутні олімпійці», позмагалися у силі, швидкості та спритності та отримали масу задоволення під час «Олімпійських естафет. Відбулися товариські ігри з з малюкболу між командами 6-А та 8-А класів, організовано спортивні локації з флорболу. Учні 7-8 класів ознайомились з новим Олімпійським видом спорту «ДОДЖБОЛ»

Незабутні враження залишилися в учнів 2-А класу від зустрічі з тренером з армспорту Сарницьким В.О. Діти практично ознайомилися з даним видом спорту і зробили фото на згадку з тренером.

Спортивне життя гімназії не обмежується одним тижнем, попереду ще у кожного багато спортивних досягнень.