Категорії

Онлайн-взаємодія з учасниками освітнього процесу

Кілька місяців тому термін “дистанційне навчання” нам був зовсім невідомий, а сьогодні перед нами розкриті нові можливості і спосіб реалізації нових ідей та проєктів.

Кожен педагог нашого закладу освіти робить дистанційну форму навчання доступною та зрозумілою, цікавою, необтяжливою та творчою! Наші онлайн-заняття відбуваються на платформі “Google Classroom”, веб-cервісі “Zoom”, ми також не відмовились від традиційного месенджеру “Viber”, а в розкладі щоденних уроків мають місце предмети художньо-eстетичного циклу.

Звичні для традиційної школи форми навчання переформатовуються й підлаштовуються для роботи з гаджетами: вірші здаються у форматі відеозапису, контрольні роботи стають тестами та онлайн-диктантами.
Ми не забули про творчий підхід до організації освітнього процесу.
Шкільний дзвінок замінили на звук будильника, а шкільну парту та стілець – на дивани і крісла. Учнівська форма стала замалою, а проплата за Інтернет стала обов’язковою та вчасною.
Домашні улюбленці стали сусідами по “парті”, а повербанк з бутербродом завжди під рукою.
І тільки портфелі сумують за щоденним маршрутом, вчителі за своїми учнями, а школа – за дитячим гомінким сміхом та веселими шкільними буднями!!!