Категорії

Оновлення кімнати для занять дітей з ООП

Сучасна школа намагається відповідати потребам всіх учнів, зокрема дітям з особливими освітніми потребами. За останні  роки  інклюзія суттєво проникла в українські школи.  

Навчання в школі дітей з ООП щоразу вимагає більше уваги не лише до освітнього процесу,а й до загального розвитку.  Адже, одним з важливих аспектів інклюзивної освіти є включення  дітей у загальний соціум, співпраця всіх учасників освітнього процесу, успішна взаємодія у майбутньому.

Кімната для занять дітей з ООП- необхідне місце для гармонійного розвитку всіх учнів у інклюзивному класі.

Створена кімната для занять дітей з ООП нашої школи постійно оновлюється та поповнюється  обладнанням та меблями у відповідності до наказу МОН № 414 «Типовий перелік спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах закладів загальної середньої освіти» від 23.04.2018 року.

Умови що створені в кімнаті для занять дітей з ООП, сприяють гармонійному розвитку та адаптації не лише учням з особливими освітніми потребами, а й для всіх учасників освітнього процесу.

Завітайте і ви до нашої кімнати для занять дітей з ООП.