Категорії

У мікрорайоні “Смолка” учні ЗОШ №10 влаштували ярмарок, щоб зібрати гроші на допомогу ЗСУ.

Сьогодні велика українська родина проводжає своїх синів на захист країни, і кожен із нас може зробити свій внесок у збереження незалежності й територіальної цілісності нашої держави. І ось…наше світле майбутнє – це діти війни, які навчилися жити в новій реальності…

Учениці 3-А класу Волошенюк Маша, 3-Б класу Тєбєлєва Ліза та 4-А класу Осіпова Каріна – це маленькі й тендітні благодійниці, які продають плетені патріотичні браслети та інші прикраси, зроблені власноруч. Усі зібрані кошти передадуть на потреби для Збройних Сил України.

“Незважаючи на свій ще зовсім юний вік, ми хочемо брати активну участь у допомозі нашим військовим. Ми молимося за них, адже вони відстоюють наше право на щасливе майбутнє. Ми не хочемо війни, а хочемо жити у своїй вільній Україні. Ми змайстрували намиста, сплели браслети з резинок і тепер всі ці вироби продаємо на нашому ярмарку, аби зібрати гроші для українських захисників. Дуже хотілось би, щоб цей маленький внесок став великим кроком до Перемоги нашої неньки України”, – стверджують дівчатка.

І таких історій багато, від яких сльози та мурахи. Сердечність, людяність, милосердя, співчуття, співпереживання – риси, притаманні учням нашого освітнього закладу. 🏨Власним прикладом здобувачі освіти показують нашій громаді важливість допомоги тим, хто цього потребує. 

Тому ми, педагоги, вкотре переконались, на скільки в нас небайдужі, талановиті й суперові діти!

Дякуємо школярам за такий вчинок і батькам за правильне виховання! З такими дітьми Україна обов’язково переможе!

Висловлюємо щиру вдячність усім небайдужим, хто купував і підтримував наших юних волонтерок!

Запрошуємо всіх на вул. Звягельська, аби й надалі підтримати їх ініціативу, долучившись до збору коштів на потреби #ЗСУ!

Слава Україні! Героям Слава!