Категорії

Гімназія № 10 – учасник програми Google for Education

Учителі Гімназії № 10 Звягельської міської ради, починаючи з 2018 року, активно працюють за напрямком цифрового розвитку та впроваджують в освітній процес сучасні технології дистанційного навчання.

Саме тому, з початком пандемії Сovid-2019, коли всі заклади були переведені на дистанційне навчання, вчителі гімназії мали можливість якісно та системно  надавати освітні послуги.

З 2020 року заклад був підключений до Google Workspace for Education Fundamentals, що вкотре покращило організацію навчання з використанням технологій дистанційного навчання.

З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України, учителі вже були впевненими користувачами різноманітних цифрових сервісів, програм та платформ, чітко знали переваги тих чи інших цифрових інструментів в організації  навчання та оцінюванні знань здобувачів освіти й могли зробити усвідомлений вибір щодо їхнього використання.

З січня по червень 2023 року близько 60% педагогічних працівників успішно завершили навчання за програмою «Google Digital Tools for Education/Цифрові інструменти Google для освіти» від ТОВ «Академія цифрового розвитку». Гімназія № 10 отримала спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education».

Наполеглива робота учителів та учнів принесла свої вагомі результати: Гімназія № 10 Звягельської міської ради за результатами НМТ посіла 10 місце в рейтингу шкіл Житомирської області та 2 місце серед закладів освіти Звягеля.