Категорії

Тематичний день географії в Гімназії № 10

Географія цікава, мандруватимете ви На моря і океани, пречудові острови. Разом із мандрівниками відкриватимете світ. Тож скажіть ви незвичайній цій науці всі: “Привіт!”Однією з найцікавіших наук сучасного світу є наука #географія. Вивчаючи цю науку, ви можете подорожувати всією земною кулею, найпотаємнішими її куточками, лише озброївшись книжкою і власною уявою.

З метою стимулювання творчої активності, розкриття здібностей, підвищення інтересу учнів до географії, а також виховання в них дбайливого ставлення до природи та любові до Батьківщини у Гімназії № 10 відбувся тематичний день географії, де вчителями Крастильовою Г.П. та Загурським О.Й. було організовано та проведено низку цікавих та пізнавальних заходів, зокрема:

  • фотофлешмоб “I love geography”;
  • географічний дайджест “Калейдоскоп природи”;

Учні 6-Б класу, використовуючи QR-коди, здійснили уявну географічну мандрівку туристичними маршрутами навколо світу, узявши участь в інтелектуальній грі “Природнича мозаїка” (7 раундів – “Водна хвилинка”, “Глобус як модель Землі”, “Назви країн і столиць”, “Розумовий тренажер”, “Умілі картографи”, “У пошуках географічних слів”, “Явища природи”). Діти продемонстрували неабияку обізнаність і кмітливість, здобули нові знання і покращили свої навички роботи в команді:

  • створення макету Землі з пластиліну “Земля моїми очима” (6-Б клас);
  • інтелектуальна гра “Географічне кафе” (9 класи);
  • евристична гра “Спасибі на глобусі” (7-В і 10 класи);
  • фотоквест “Географічний круїз”, де перемогу здобули учні 8-Б та 10 класів.

День географії виявився насиченим, цікавим, довів, що географічна наука корисна й необхідна в сучасному світі, захоплює цікавими фактами й відкриттями.

Ми висловлюємо щиру подяку всім, хто брав активну участь у проведенні дня географії!