Категорії

Тематичний день “День толерантності”

Гімназія – це місце, де створюється основа для подальшого розвитку молодої людини, тому проведення Дня толерантності стає невід’ємною частиною цього процесу. 16 листопада в закладі було заплановано низку тематичних заходів.

Усі заходи були проведені під керівництвом педагога-організатора Тетяни Щурук. Наймолодші гімназисти мали змогу показати свої творчі здібності, зафарбовуючи розмальовки «Зробимо світ толерантним». Учні з особливими освітніми потребами відвідали урок толерантності «Чарівний ґудзик», на якому виконали розвиткові завдання та засвоїли техніки прикріплювання ґудзиків. Гімназисти 3-Б класу взяли активну участь у занятті з елементами тренінгу «Я і толерантність».

Учні записали якості толерантної людини, які допомагають їм спілкуватися з іншими, зазначали власні яскраві якості толерантної особистості. Проведена онлайн-вікторина для шестикласників «Що таке толерантність?» дозволила перевірити знання та виконання правил толерантності кожним здобувачем освіти закладу.

Цей тематичний день був спрямований на поглиблення знань учнів щодо поняття «толерантності», на розуміння толерантності як одного з найнеобхідніших принципів людського буття, на вміння виявляти толерантність до думок, поглядів та поведінки інших людей.