Категорії

Тематичний день образотворчого мистецтва 2023

День народження – це свято, яке кожен чекає із нетерпінням, із великими очікуваннями та здійсненням побажань.  11 листопада відзначали День народження  Гімназії №10 Звягельської міської ради.

В рамках тематичного  тижня з образотворчого мистецтва «Мій подарунок гімназії»  під керівництвом Лавренюк Ольги Петрівни  було представлено яскраву  виставку малюнків здобувачів освіти,  організовано конкурс плакатів-привітань, майстер-класи,  фотоквест «Розмалюй кульку»,  арт-терапія з кольорознавства.

У конкурсі плакатів «Найтепліші слова-привітання  для тебе, рідна  Гімназіє №10»  І місце  отримали  – 10, 9-А, 9-Б,  ІІ місце – 6-А, 5-Б, ІІІ – 7-А, 5-В, 5-А. Здобувачі освіти оригінально, майстерно і яскраво відтворили свої побажання, емоції, почуття   за допомогою кольору у різних техніках образотворчого мистецтва.

Фантазери  1-4 класів  взяли участь у розписі повітряних кульок: довговухі зайчики, білченята, смайлики, совенята і курчатка з’явились на різнокольорових кульках.

Цікаво і результативно, під супровід кольоромузики  відбулися майстер-класи у 5-В,  7-В та 7-Б класах. Учні власноруч виготовили патріотичні торти в техніці паперопластика із побажаннями позитиву,  миру та життєвої енергії усім: педагогам, учням, батькам. Одинадцятикласники виконали двох-ярусний  чудовий мегаторт – подарунок  із гофропаперу, який декорували  яскравими квітами та доповнили третій ярус тортами учнів 7-В та 7-Б класів.

Ось так,  спільними зусиллями  –  талановитих, творчих і креативних учнів створено найбільший подарунок до Дня народження Гімназії №10.

Не затьмарили гімназійне  свято тривоги.  Із кульками, іграми та забавами свято продовжилось в укритті, де дітей знову чекав подарунок – художньо-оздобленні стіни укриття.

Ми переможемо, ми сильні, ми вірні –  Гімназії, рідній Батьківщині,  Україні!