Категорії

У Гімназії № 10 відбувся благодійний захід-аукціон “Все буде весна! Все буде Україна! Все буде ПЕРЕМОГА!”

Благодійний захід у гімназії – це чудова можливість для учнів, учителів та батьків об’єднатися, щоб підтримати ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ. Ця ініціатива надає можливість дітям не лише проявити свої таланти та творчість, але й виховує в них почуття патріотизму та відповідальності.

7 травня 2024 року у Гімназії № 10 відбувся благодійний захід-аукціон “Все буде весна! Все буде Україна! Все буде ПЕРЕМОГА!”, на який були запрошені батьки учнів. Розпочався захід ярмарком дитячих патріотичних виробів: листівок, сувенірів, прикрас, смаколиків, малюнків та картин. Програма заходу складалася із вокальних, хореографічних і театральних постановок у виконанні талановитих учнів, які виявили бажання підтримати благодійну справу. Юні артисти продемонстрували широкий спектр таланту та культурного розвитку у гімназійному середовищі.

Також у межах заходу проведено аукціон, на якому було викуплено чотири лоти: дві картини “Українка” і “Незалежна Україна”, ґердан “Мальовнича Україна” та декоративну гільзу “Сувенір Звягеля”.

Такі заходи не лише забезпечують фінансову підтримку наших захисників, але й виховують учнів у дусі патріотизму, милосердя, турботи та взаємопідтримки.

Дякуємо усім учасникам заходу за участь, а благодійникам за підтримку та велике серце, завдяки вам було вилучено коштів на загальну суму 27 780 гривень. Ще раз переконуємося, що українці – це неймовірна та незламна нація!!!