Категорії

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу (цькування)

Протягом тижня з 13.09.21 р. по 17.09.21 р. у Новоград-Волинська ЗОШ #10 художньо-естетичного профілю відбувся Всеукраїнський тиждень протидії булінгу (цькування).

Тиждень як для школярів, так і для педагогів був яскравим та насиченим.

Лише зайшовши до закладу, ми можемо ознайомитися з дайджестом до Всеукраїнського тижня з протидії булінгу (цькування).

Протягом тижня для учнів 8-9 класів було проведене анонімне опитування в Гугл-формі Olweus для здійснення моніторингу в закладі освіти “Булінг і психічне здоров’я школяра”.

З учнями школи створено мудборд “Світ без насильства”. Школярі активно брали участь у пошуку тематичних сюжетів, з журнальних вирізок клеїли мудборд та малювали, як вони бачать проблему власними очима.

Початкову ланку ми теж не оминули тематичним тижнем: для них було влаштовано конкурс малюнка на тему “Країна моїх прав”.

Важливою подією став виховний захід “Стоп булінг” для учнів восьмих класів. Були задіяні як і старші школярі, так і педагоги. Представники ювенальної превенції Новоград-Волинський районний відділ поліції Житомирщини, які завітали на цей захід, прагнули донести здобувачам освіти важливість даної теми.

Фіналом тижня став тренінг для педагогів “Конфлікт – це норма життя”, де ми розібралися, що ж таке конфлікт, його суть та чим він корисний у нашій буденності.