Категорії

День народження компанії microsoft

4 квітня 1975, тобто 49 років тому, було засновано технічного гіганта сучасності — компанію Microsoft.

Це зробили два шкільних друга – Білл Гейтс і Полл Аллен в американському місті Альбукерке.

Наразі Microsoft — це одна з найдорожчих компаній у світі. Її штаб-квартира розташована в американському місті Редмонд.

Учні Гімназії 10 під час уроків інформатики святкували день народження Microsoft. Гімназисти 2-Б класу дізналися цікаві факти про компанію та в операційній системі Microsoft Wíndows виготовили документ за допомогою геометричних фігур.

Учні 3-х та 4-х класів ознайомилися з компанією Microsoft та виготовили цікаву презентацію в пакеті офісних програм Microsoft Office, а саме в програмі Microsoft PowerPoint.

Під час практичного завдання учні 7-х класів ознайомилися з розробниками та виготовили кросворд та грали в гру «Доміно» з поглибленим вивчення Microsoft Excel. Учні 8-х та 9-х класів також створювали презентації з пошуком цікавих фактів про компанію Microsoft, додавали відповідні відео- та аудіо- елементи, використовували переходи між слайдами презентації.

Здобувачам освіти було цікаво дізнатися про компанію та побачити різницю знайдених та використаних матеріалів під час виконання відповідних робіт між своїми однокласниками. Всі гарно попрацювали та дізналися для себе багато нового як про компанію Microsoft, так і про певні можливості використання пакету Microsoft Office.