Категорії

З шаленим успіхом промайнув ще один крутезний день у таборі – “День яскравих вражень”

На початку дня для наших маленьких гімназистів відбулися традиційні ранкові зустрічі, веселі руханки та спортивні розминки, які додавали їм бадьорості й енергії на весь день.

Далі 28 юних енерджайзерів разом із вихователями табору вирушили у блискавичну подорож до Парку захисників України, де усі відвідали оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на неймовірні краєвиди і пейзажі мальовничої річки Случ.

Після чого дітлахи поринули у цікаву подорож у Будинку офіцерів “Захопливий світ циркової акробатики”, яка і стала родзинкою цього дня. Там на учнів чекала акробатична тусовка: тренери VOITOVYCH CIRCUS SCHOOL провели показові виступи і майстер-класи з повітряної гімнастики, стрибкової акробатики на доріжці. Також гімназисти мали можливість спробувати себе в різних видах активностей і продемонструвати свої навички на повітряних полотнах та повітряному кільці. Ви лише погляньте, які ж талановиті наші діти! Ви у нас круті, ми вас дуже любимо.

Дякуємо Sasha Voitovych (Олександру Войтовичу), керівнику “Школи циркового мистецтва”, за підтримку дітей та співпрацю!

Бомбезні дитячі емоції, блиск в очах, суперова дружня атмосфера – усе це стало кульмінацією “Дня яскравих вражень”.

Гімназисти були в захваті, ділилися одне з одним своїми враженнями, врешті-решт залишилися щасливими та задоволеними, ідучи додому.

Дякуємо #ЗСУ за можливість розвивати дітей у такий важкий час!