Категорії

Тематичний день музики, образотворчого мистецтва, фізичного виховання

        Предмети музичного та образотворчого мистецтва в поєднанні з танцювальними рухами і фізичними вправами мають надзвичайний потенціал для розвитку творчої особистості, формування креативного мислення, розвитку почуттєвої сфери, здійснення самокорекції психоемоційного стану.

         Сучасна  людина повинна бути креативною, гнучкою, уміти нестандартно вирішувати поставлені завдання, тому  для розвитку цих умінь варто застосовувати навики мистецьких дисциплін. Учень має  навчитися мислити художніми образами, розвивати фантазію, почуття для того, щоб у будь-якій сфері діяльності проявити свою творчість, гнучкість мислення.

          28 грудня 2022 року в Гімназії №10 Звягельської міської ради відбувся тематичний день музики, образотворчого мистецтва та фізичного виховання. Це було новорічне свято чудового  настрою, рухливих ігор і танців, майстер-класів. 

         Захід відкрили учні 1-Б класу танцювальною композицією «В ритмі танцю». У цей день відбулося нагородження учасників та призерів конкурсу   «Алло, Миколай шукає таланти!».  Дітей зустрічала Зима-Чарівниця,  керівники  арт-майданчиків  «Аквагрим», «Казковий пазл», «Домалюй і подаруй», «Добро несе різдвяний янгол», «Вже Різдво ступає на поріг», «Лего-ленд – місто майбутнього», «Чотирилапий друг – пес Патрон».

        Діти співали,  танцювали, малювали, грали в гру «Заморозко», створювали   сувеніри для захисників України, прикрашали витинанками інтер’єр гімназії.  Творчі доробки та сувеніри, малюнки та новорічні листівки, картини на полотні та новорічні композиції були  представлені на виставці «Тепло долонь і серця – захисникам України».

Учитель образотворчого мистецтва Ольга ЛАВРЕНЮК,   учитель музики Тетяна ДМИТРЕНКО