Категорії

Фізкультурно-оздоровчий табір “ОЛІМП”! День другий. «День захисту дітей»

День другий під назвою «День захисту дітей» припав на 01 червня, адже сьогодні по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей – гарне свято щастя, надії, злагоди, миру та радості.Посмішки дітей – це найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце.

Цей день розпочався з ранкової зустрічі та спортивної розминки, після чого були проведені повчальна бесіда “Правила особистої гігієни молодшого школяра”, розважальна гра-пантоміма “Зрозумій мене” та науково-дослідницька гра “Юні науковці”.

Також для дітей відбувся малюнок на асфальті “Я і спорт”, де вони за допомогою кольорової крейди передавали свої почуття та емоції на асфальт.

Діти у своїх малюнках показали свою надзвичайну фантазію та уяву і, безсумнівно, отримали задоволення від процесу створення своїх художніх композицій.

Кульмінацією дня для юних вихванців табору став смачний солодкий стіл.

Вітаємо учнів нашої школи із Міжнародним днем захисту дітей! Нехай навчання дарує задоволення, а оцінки будуть постійним орієнтиром! Будь здорові і щасливі! Творіть, прагніть, вивчайте нове і незвідане!