Категорії

Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв

12 лютого 2020 року на базі Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Житомирської обласної ради відбувся І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».
Віртуальну екскурсію художньо-мистецького музею Новоград-Волинської ЗОШ І-ІІІ ст. №10 представив учень 11 класу Лавренчук Олександр. В експозиції музею представлені твори мистецтва, виконані в різних жанрах живопису, та роботи учнів, які були представлені на Всеукраїнських конкурсах: «Паперовий дивосвіт», «Космічні фантазії», «Об’єднаймося брати», конкурс науково-дослідницьких робіт МАН, саме вони сьогодні поповнюють фонди музею.

Управління освіти і науки міської ради вітає Олександра Лавренчука, учня 11 класу ЗОШ №10 та керівника Галину Свиденюк, учителя ЗОШ №10, які отримали перемогу в конкурсі і нагороджені дипломом ІІІ ступеня управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та цінними призами.
Художньо-мистецький музей дитячої творчості відкрито 22 квітня 2015 року та має свідоцтво про реєстрація. Він діє як складова освітнього процесу закладу художньо-естетичного напряму. Експонати музею постійно поновлюються. Усі представлені твори насичені нестримною дитячою фантазією і щирим бажанням пізнання всесвіту.