Категорії

Урочисте відкриття II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

2 березня відбулося урочисте відкриття II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в онлайн- форматі на платформі Zoom.

Як зазначила Олена Лавренюк, учениця 9-А класу:

– Було дійсно приємно відчути святковість та урочистість відкриття МАН України обласного етапу. В прямому ефірі показали великий екран із включеними камерами учасників конкурсу. Початок чудовий.

Ольга Петрівна Лавренюк додала: 

– Все відбувалось під музичний супровід, гімн України, так і хотілось встати, чи прикласти руку до серця. Чудові слова були сказані учасникам від директора Житомирського центру дитячої та юнацької творчості Бовсунівської Марії, виступали керівники закладів освіти м. Житомира та Києва, завдяки зум конференції. Запрошені переможці (І місце) ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу МАН, минулого року, стипендіати Президента, висловили слова – побажання та поради щодо захисту та презентації постера. 

Подарунок для учасників – виступ сучасної музичної групи ” Друга ріка” в прямому ефірі. Учасники цьогорічного ІІ етапу МАН України м. Житомира були в захваті від подарунка.