Категорії

Новорічна казка «Заміж за Діда Мороза»

Новий рік – найвеселіше, найрадісніше, найулюбленіше свято. Його з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти, бо знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і загадувати бажання.

Виступи хореографічних колективів, шикарний відеосупровід, дивовижні декорації та неперевершена гра акторів, новорічна атмосфера – все це можна було побачити під час перегляду новорічної казки «Заміж за Діда Мороза», прем’єра якої відбулася 27 грудня, у Новоград-Волинському Гарнізонному Будинку офіцерів.

Радісні діти в яскравих костюмах разом зі своїми батьками, дідусями та бабусями заповнили святкову залу, яка була прикрашена новорічними декораціями.

У гості до школярів завітали король та принцеса, бджола і великий Ос, Королева тролей, Кай і Герда, Віллі Вонк, феї та сніговики.

Величезне захоплення у гостей свята викликала яскрава новорічна програма. Усі учасники дійства поринули у вихор казкового настрою та шалених емоцій! Вони весело танцювали, співали, розігрували веселі сценки та розважалися.

Наприкінці свята з вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор школи Федорчук Володимир Григорович, привітавши їх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами.

У постановці казки було задіяно близько 100 талановитих учнів нашої школи.

Цікаві та різноманітні сучасні номери зробили це свято незабутнім.

Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у всіх надовго!

Участь у різних проєктах, робить наших дітей впевненими, розкутими та конкуретноспроможними. Наші учні проявили ініціативу, ставили хореографічні постановки… 

Ми – вчителі, у захваті від стосунків, довіри, які панували між нами (сподіваємось, що так буде і надалі), готовності дітей підставити плече – допомоги, коли було тяжко… і тому маємо відмінний результат!